Manger du ikke disse sandaler...

25. maj 2012

Har godt nok hørt at børn kan vokse i ryk, men har da ikke regnet med det ville blive Celina.. Men det gjorde det så, hun kan nu slet ikke passe hendes dyre sandaler som vi købte da vi skulle til Dubai. Hun har brugt dem om aftenen dernede og et par gange efterfølgende og nu kan hun slet ikke passe dem.. Syntes det er så ærgerligt, så derfor vil jeg høre om der er en af jer der læser med her kunne bruge dem...

Det er str. 20 og er af mærket PomD'pi, kvittering haves. Nypris 699,- Sælges for 300,- plus fragt..


1 kommentar:

  1. Desværre er de for små til Bodil... De er ellers fantastiske... Der må simpelthen være nogle som kan bruge dem - og så til den pris. Held og lykke med salget ;0)
    /Eline

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..