Note book...

31. maj 2012

Se lige hvad jeg ikke kunne stå for idag i Søstrende. Disse skønne notes bøger i de lækreste farver.. Fik da også lidt af de nye lækre farver garn de havde, glæder mig til at lave noget i det.. Har en ide så nu må vi se om den bliver værd at vise frem..
4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine i farverne - tror også jeg må forbi Søstrende efter nogle. Tak for tippet :)

  SvarSlet
 2. nøj hvor er de fine!
  Tak for tippet :)

  SvarSlet
 3. Wow tror da vidst lige jeg skal forbi på vejen hjem! :)

  SvarSlet
 4. Også mig, også mig! De er da bare super søde og notesbøger kan man jo altid bruge!

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..