Pakkeleg - vil du være med i legen..

2. maj 2012

For noget tid siden deltog jeg i en pakkeleg hos Brilleting (Jane)... Hun laver så mange vildt flotte ting, hvis ikke i har set med hos hende før. syntes jeg virkelig i skal kigge ind hos hende..

Alt hvad min skønne pakke indeholdte.. Se mere neden under.. Har ikke lige fået taget nærbillede af billede i sort/hvid af solen, den er så fed.
3 skønne kort..
Super fint kort, med en sød hilsen. Kortet er så skønt og skal helt sikkert i ramme på Celinas værelse..
Super fin broche, den skal jeg rigtig vise frem i sommersolen..
Super skøn dukke med hænge arme og ben. Den er fyldt ud og malet.. Den er så lækker.. Skal også helt sikkert op at hænge på Celinas værelse.. Celina syntes det er så fin og siger nøjjjjj til den..

Tusinde tak for de super fede gaver Jane..Det er sådan at man selv må bestemme om man vil lade pakkelegen fortsætte eller stoppe den. Men syntes det er en super hyggelig ide, og vil da helt sikkert fortsætte..

Jeg vil derfor sende en hemmelig pakke til de første 4 som skriver en kommentar under dette indlæg! De skal så, udover at modtage en gave fra mig, sende en gave tilbage til mig, poste et indlæg om gaverne når de modtager dem, og naturligvis linke (der skal du have en blog for at deltage!) Herefter må modtageren selv bestemme om hun/han vil fortsætte legen på sin blog, eller lade den stoppe der.

Hvem mon de 4 skal være?

6 kommentarer:

 1. Fede gaver!!
  Jeg vil da meget gerne være med....hvis jeg når det ;-)
  Kh rie

  SvarSlet
 2. Jeg vil også rigtig gerne være med :)

  SvarSlet
 3. Det vil jeg gerne være med til!

  SvarSlet
 4. Jeg er da helt sikkert også frisk ;) Kh Sanne

  SvarSlet
 5. Fedt i vil lege med.. Lyder bare rigtig godt piger.. Så vil jeg ligge hovedet lidt i blød og tænke på hvad jeg skal finde på til jer..
  Vil i sende mig en mail med jeres adresse så jeg ved hvor jeg skal sende pakken hen?
  Kh Camilla

  SvarSlet
 6. Tak for det flotte mobil cover. Der er en gave på vej til dig :-) Og et indlæg er skrevet på bloggen...

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..