A photo a day - #1

1. maj 2012


Jeg kunne ikke finde nogle "portræt" billeder af mig selv.. Og føler ikke lige for de der billeder taget af en selv, det er lidt for meget til mig.. Så måtte i gemmerne på computeren og fandt dette billede af Celina og jeg.. Det er taget en weekend vi var i sommerhus i oktober '11.. 
Tænkte at det da kunne gå an til et portræt, for Celina er jo en del af mig.. :)

Spændt på om i er andre der er hoppet med på legen..
I kan læse mere HER, hvis du vil deltage...

2 kommentarer:

  1. Dejligt billede - og du har ret, hun er jo en del af dig! :-)
    - jeg ER i øvrigt med...

    SvarSlet
  2. Skønt du er med Liv.. Glæder mig til at se hvad du finder på... Kh Camilla

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..