A photo a day - #14

14. maj 2012


Ønsker mig så meget en ny iPhone, min er lige ved at kan sælges som antik.. Har den første der kom og den er så langsom. Men man kan ikke have det hele, dejligt at have noget at ønske sig..Deltag i min Give Away HER!

3 kommentarer:

 1. Ja man kan ikke have det hele, min ønske liste er også rigtig lang, men nu skla vi til at have en anden bil snart fordi den vi har slet ikke kan mere - og så bliver ønskerne skubbet lidt længere hen :)

  Du må have en dejlig dag
  Kærlig Hilsen Heidi

  SvarSlet
 2. Hej CAmilla. VIl du ikke sende mig en mail med dine oplysninger, så du kan få modtaget din præmie fra navnesutten.dk, som du vandt hos mig. HAr prøvet at skrive til dig tre gange på mail nu, men kan ikke forstå hvorfor jeg ikke får svar. Derfor prøver jeg lige her. :) Håber at høre fra dig snart :)
  Kh KAmilla

  SvarSlet
 3. Hej Kamilla
  Har jeg slet ikke set jeg har vundet og har ikke nogle mail liggende.. Underligt.. Men skriver dig en mail med det samme..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..