A photo a day - #2

2. maj 2012

Dagens billede skulle være noget sjovt.. Og hvad skulle jeg finde på.. Har haft en super dag med strikkeklubben, og på cafe og rå-hygge med nogle af dem efter.. Dejlig dag og det var nu også sjovt. Vi måtte lige en tur i CitySycenter i Valby de har nogle super fine ting.. (Fik ik taget nogle billeder)


Noget jeg blev fanget af igår var denne App, som du kan finde her i app store.. -Den er GRATIS..
Har du glemt strikkepindende og sidder og længes lidt efter dem, kan du da lige snuppe telefonen og spille istedet..
Jeg syntes det er ret sjovt.. Kunne være i skulle prøve..Det syntes jeg da er en ret "sjov" ting..

#1

Deltag i min Give Away HER!

5 kommentarer:

 1. Åhhhhhhh, hvor jeg savner min barsel!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlet
 2. Kan jeg så godt forstå.. Du var også savnet.. Må snart ses..
  Kh Camilla

  SvarSlet
 3. Ja, den er ret sjov. Knus Heidi

  SvarSlet
 4. Lyder som en dejlig dag og jo det ser sjovt ud :D

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..