A photo a day - #5

5. maj 2012Jeg er lige begyndt at læse to nye bøger.. Kunne ikke helt bestemme mig for hvilken en jeg skulle gå igang med så det blev dem begge.. Og vil da lige nævne at jeg er ikke den store læser, får ikke afsluttet dem. Vil jo hellere sidde med noget kreativt i hænderne.. Men det er jo sundt med lidt læsning..

Jeg læser særligt sensitive børn for at se om jeg kan bruge noget af den i forhold til Celina og hendes fortidlige fødsel.

Ka selv - vil selv, læser jeg da Celina helt sikkert er der nu og kunne være rart med nogle råd om hvordan man takler denne tid.. Fordi hun skal have lov til at gøre alt selv, dog med måde.. Hun kan jo ikke alt det hun tror hun kan.. smil..

Der bliver selvfølgelig også læst mange børnebøger og det er så hyggeligt. Vi sidder meget i Celinas hyggekrog på værelset blandt puder og bamser..


Husk at deltag i min give away HER

2 kommentarer:

  1. Særlig sensitive børn er rigtig god syntes jeg.. Meget brugbar.. Har også lige været til et foredrag med udgangspunkt i den bog - klart anbefalelsesværdigt.. :)

    SvarSlet
  2. Dejligt at høre Line.. Glæder mig også til at komme mere ind i bogen.. Lyder meget spændende med foredrag om dette er det gennem dit arbejde du har været til det..?
    Kh Camilla

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..