A photo a day - #9

9. maj 2012


Jeg prøver at skære lidt ned på de søde sager, så dagens billede har derfor været lidt af en udfordring for mig.. Må indrømme at jeg har fundet dette billede på pinterest og ikke brugt noget fra min dag (Håber i bærer over med mig).. Og syntes de ser så lækre ud og man får sådan lyst til at spise dem. En dag må jeg prøve at lave dem selv som nogle af jer andre har prøvet her i blog land..
#1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8

Deltag i min Give Away HER!

2 kommentarer:

  1. Hi hi - de ser godt nok lækre ud.. Sad lige og blev helt misundelig på dig, men så har du slet ikke spist dem selv.. :)

    SvarSlet
  2. Åh dog, hvor ser de lækre ud. Har en gang forsøgt at bage nogle, men de endte med at blive en virkelig fiasko både mht farve og konsistens. Heldigvis kan min kusine Helene - den anden Krea von Hammer und Bek -bage dem, så hun må lære mig det.
    Hvordan mon de smager?

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..