A photo a day - maj

1. maj 2012

Skal du være med???
Spændt på hvad der kommer ud af denne.. Har ikke prøvet det før men syntes det kunne være en sjov ting.. Flere af punkterne kan jo have flere betydninger så håber i er flere der er med så vi kan se hvad hinanden finder på til hver dag..


9 kommentarer:

 1. Ja, jeg skal da være med! Klart!
  - altså i det omfang det kan komme til at passe... men sådan er det jo altid med mig ;-)
  /Liv

  SvarSlet
 2. Sjov ide! Jeg vil også gerne være med : )
  Hvis det er ok, så sætter jeg også billedet på min blog og linker til din profil.

  SvarSlet
 3. Sjov ide, den er jeg med på :-)

  SvarSlet
 4. jeg kan vist også lige nå at være med fra start :)

  SvarSlet
 5. Den tror jeg lige jeg hopper med på. Knus Heidi (først lige fra imorgen)

  SvarSlet
 6. Jeg er også med... Har prøvet det på en anden blog, og der kunne man se et lille ikon med hver enkelts billede hver dag, så man kunne følge de andre der var med. Ved ikke hvordan, men måske det kunne lade sig gøre? :)

  Kh.
  Ditte

  SvarSlet
 7. Hejsa. Har først lige set udfordringen nu. Min kusine og jeg er med. Må jeg sætte billedet på vores blog og lave et link til dig?

  SvarSlet
 8. Det er så dejligt i er så mange der leger med..
  Jeg skal lige selv huske dagens opgaver.. Nu er de skrevet i kalenderen så er der nok en større chance for jeg husker dem..
  Og i er meget velkommen til at bruge billedet..
  Kh Camilla

  SvarSlet
 9. Caroline S.maj 15, 2012

  Ej hvor er det sjovt! Fed idé!

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..