21. juni 2012

Der er lidt stille for tiden her på bloggen.
I mandags d 18 juni mistede vi Celinas elskede farfar, min svigerfar. Kun 67 år gammel blev han, det er jo ingen alder. Vi nåede heldigvis hjem og fik sagt farvel til ham. Familien var samlet omkring ham den sidste tid. Imorgen skal han bisættes og vi håber vi får givet ham en så smuk dag som muligt, han fortjener det.
Han vil blive utrolig savnet af alle, han var en mand der gjorde alt for alle og elskede sine børnebørn mere end andet. Kunne skrive meget om ham, han var et fantastisk menneske.
Han har været så venlig og tog så godt imod mig da jeg kom ind i familien og har altid følt mig 100% hjemme og velkommen i familien.

Elskede farfar og svigerfar vi ved du sidder på din sky og holder øje med os. Elsker og savner dig...

Her er et billede af en meget stolt farfar, da Celina kom til verden og vi stadig var indlagt.

10 kommentarer:

 1. Årh, hvor trist. Jeg kondolerer. Han ligner en meget rar mand.
  Kh Elinr

  SvarSlet
 2. Det er jeg rigtig ked af at høre. Jeg har næsten lige mistet min morfar, så jeg ved, at det er hårdt at komme igennem. Og nej, 67 år er ingen alder - min nåede trods alt at blive 99. Jeg håber, at I får en rigtig smuk bisættelse, at din farmor bliver taget godt af og at I vil mindes alle de gode stunder med ham.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Det gør mig ondt. Mange tanker til dig og din familie.

  SvarSlet
 4. Sikke en trist nyhed. Håber det bliver en smuk bisættelse i dag.

  SvarSlet
 5. Det er ikke godt at høre, sender en masse tanker afsted til dig og din familie.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 6. Mange tanker til dig og din familie i denne svære tid.

  SvarSlet
 7. Dejligt billede. Vi vil savne dig. Tak fordi, du var den du var.

  SvarSlet
 8. Jeg er helt ny læser her hos dig, men hvor gør det mig dog ondt at læse om jeres tab...det er altid ubeskriveligt svært når man mister! Håber I fik sagt et smukt farvel...
  Kh. Malene

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..