Efterlysning

6. juni 2012

Vil høre om ikke der er en af jer herinde, der kan hjælpe mig i min søgen efter sådanne spilledåser. Ved man kan se om man kan finde nogle gamle i genbrug men jeg vil gerne have fat i mere end en og slippe på genbrugs rundturen..

Jeg kan huske jeg har set et indlæg hos en engang hvor hun linkede til en tysk hjemmeside hvor de have sådanne nogle..

Håber meget der er nogle der kan hjælpe mig..
Billedet er fundet på google og kan kun finde kinesiske sider hvor jeg skal købe 3000, nok lige lovlig mange spilledåser..

5 kommentarer:

 1. Søg i blogland og du skal finde, her er et stk link til Frau Tulpe hvor jeg har købten spilledåse:

  http://www.frautulpe.de/nahzubehor/pluschtierzubehor.html

  Når du nu er inde på deres side så skal du ikke snyde dig selv for at kigge på deres lækre stoffer! Dog vil jeg lige komme med en lille advarsel, det blev ret dyrt sidst jeg var derinde, for der er alt for mange lækre sager!

  Ellers kan jeg kun give dem mine bedste anbefalinger:-)

  SvarSlet
 2. jubi jubi det var lige netop denne side jeg havde været inde på for længe siden.. Nu er den gemt og forseglet så den ikke forsvinder igen..
  Tusinde tak..
  Ja det kan blive en dyr fornøjelse..
  Kh Camilla

  SvarSlet
 3. Camilla...måske skal vi bestille sammen...for jeg tænker der nok bliver fri fragt jo mere vi bestiller for??? Kan lige kigge på det. Betina

  SvarSlet
 4. Betina det kan vi sagtens finde ud af.. Kigger du hvad du er interesseret i så kan du sende mig en mail så kan vi bestille sammen.. Der er en mere der også gerne vil have noget med..
  Kh Camilla

  SvarSlet
 5. Super,,,, lige det jeg også sad og ledte efter... tusind tak herinde.<3

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..