Lagersalg i regnvejr..

2. juni 2012

Dagen stod på lagersalg hos Wheat. Havde aftalt at mødes med Sanne og Mette lidt før det åbnede så vi kom frem i køen. Mette var desværre blevet syg, men Sanne og jeg stod klar med de sorte sække..

Dette var min høst fra idag, det blev til min en kjole, to toppe, en natdragt og tre par shorts. Elsker deres print og design, så regnvejrs stemningen blev vendt til sommerstemning. Så SOMMER kom igen..

Dette er et indlæg af egen lyst og ikke sponseret..

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine sager!
  Her har dagen budt på alt fra sol og sommervarme til skybrud og hagl...

  SvarSlet
 2. Fine ting du har fået med dig hjem..!

  SvarSlet
 3. Tak for kampen i dag. I regn og slud - skal mødrene ud! Men hold nu op hvor fik jeg meget lækkert tøj med hjem :) Knus

  SvarSlet
 4. Det er så lige nogle af mine absolut ynglings Wheat-styles ;0) Min datter har været meget yndig mange gange i den første af kjolerne...

  SvarSlet
 5. Årh hvor nogle fine sager.
  Jeg har også en lille svaghed for Wheat til banditterne :o)
  /Liv

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..