Lille pung/make-up pung er kommet til verden..

12. juni 2012

Der har været lidt stille det sidste stykke tid her, men der er sneget sig lidt kreativt ind.. Fik syet en lille pung med en skøn sløjfe på.. Syntes den er så fin og håber den heldige nye ejer af den bliver glad for den.. Kan desværre ikke røbe hvem der får den, men skal fortælle det når den kære modtager har fået den..
Men må da have syet flere, de er klippet..Er du interesseret i en så send mig en mail..

6 kommentarer:

 1. Hvor er den da blevet skøn... Jeg er helt forelsket i den :0)

  SvarSlet
 2. Den er godt nok sød, rigtig fint med sløjfen.
  Kærlig Hilsen Heidi

  SvarSlet
 3. Lækker pung, lækre farver! Jeg har selv gang i en sløjfepung, hvor sløjfen sidder lidt anderledes :) Der er gået lidt sløjfer i den på min blog ;) Men din er virkelig fin.

  SvarSlet
 4. Rigtig sød og anvendelig størrelse. Detaljen med sløjfen er så fin :0)

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin :) jeg fandt en diy på sådan en forleden og gik selv i gang, men den blev ikke så fin, stoffet var lidt for tyndt til formålet tror jeg - det blev en ommer :)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..