Nyt grej og lækkert rugbrød...

5. juni 2012

Nyder mit nye grej, det er jo en fornøjelse at skulle skære trekanter.. Dejligt at have søde Aase (Bedste Aase siger Celina <3) der kommer med gode fund til mig.. Hun har noget mere krea erfaring end mig så man kan altid få et lille tip af hende, og dem kan jeg godt lide at få..

Skal nok vise hvad der kommer ud af de fine trekanter.. Skønne farver, de er lidt svære at se på billedet.. Kan være det bliver mere tydeligt når de er færdige..Der er bagt sundt alternativ til rugbrød, for at prøve at komme ind i den nye livstil uden så meget pasta, ris, kartofler, hvidt brød. Det er kun lavet af kerner, olie, salt og æg.. Det smager super godt lidt ristet også med godt pålæg på.. Kan ikke vente til imorgen til at spise det til morgenmad..

5 kommentarer:

 1. Nej Celina, sådan noget grej må jeg også hellere få invisteret i, da jeg har sat mig for at så et sengetæppe af trekanter. Håber det bliver godt. Hvor er dit købt henne?

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se hvad du for lavet af trekanterne. Og hvor ser det bare lækkert ud det rugbrød, kunne man få dig til at sende en opskrift ? :o)

  Kærlig Hilsen Heidi

  SvarSlet
 3. Det ser lækkert ud det brød!
  Jeg er spændt på at se hvad trekanterne er til : )

  SvarSlet
 4. Hej Camilla
  Det set lækkert ud dit brød. De trekanter ser ud til lige at være de farver jeg selv kunne bruge i nye puder. Måske det er det du er ved at lave? Glæder mig til at se hvad det blir til.

  SvarSlet
 5. Lise; ved ikke lige hvor mit grej er købt henne, det er arvet fra en der har lavet meget patchwork, men ikke længere gør.. men ved du kan få i stof og stil de er ret billege med skæreren og brædtet og linealen kan fået i panduro.

  Heidi; får lige lagt opskriften ind imorgen.. Det er super lækkert og så nemt at lave..

  I kan nu se hvad trekanterne er blevet til..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..