Cornelia må jeg være din ven...

13. juli 2012

Så er denne kanin på vej til Cornelia, håber de to får meget sjov sammen..
I pakken er der også en ting til din mor, og håber den lever op til hendes ønsker.. I må have en skøn sommer, nu vil vi pakke det sidste og rejse til sydens sol..

Celina syntes lige dukken skulle have en lille lur på hendes nye tæppe. Se mere her.. Har du lyst til at se flere af mine dukker kan du finde dem her.

7 kommentarer:

 1. Hej Camilla

  Neej, hvor er den blevet fin. Den er super sød i lyserød. Jeg må altså også eje en til Alma. Og når nu jeg ikke vandt en i din Giveaway, så må jeg jo betale mig fra det ;) Jeg håber du har lyst til at lave en til hende.... Men det kan vi jo snakke mere om når I er kommet hjem fra ferie. Rigtig god tur :) Knus

  SvarSlet
 2. Hej Søde Sanne..
  Tusinde tak. Det kan du tro jeg vil, lad os snakkes ved når jeg er hjemme fra ferie så kan vi lige aftale hvordan den skal se ud..
  Tak søde..
  Kh Camilla

  SvarSlet
 3. Hvor er de yndige. Har selv en veninde som er igang med disse fine dukker til sine børnebørn. Tror også at jeg vil til at starte på en, de er jo ikke til at stå for.

  God ferie.
  Mvh Helena

  SvarSlet
 4. Hej Camilla.

  Hvor er det nogle kære dukker. Hvad koster de sådan ca?

  På forhånd tak.

  Hilsen Louise

  SvarSlet
 5. Og både Cornelia og hendes mor er simpelthen så glade for de fine ting! :D

  SvarSlet
 6. hejsa
  skønne dukker, jeg har for år tilbage selv lavet steiner dukker, men de var syet i hånden og stoppet med uld, så jeg må sige din udgave er da en del bedre, de er fantastiske til børn.

  SvarSlet
 7. Det er en flot blog du har, den giver mig god inspiration, til at komme igang med symaskinen igen. Jeg har syet meget dukketøj og strikket nogle søde babysokker.

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..