En stor blyant til alle de små...

8. juli 2012

Man kan altså finde mange sjove ting på pinterest og jeg er helt bidt af det og kan sidde og søge på alt muligt i meget lang tid. Er faldet over denne og den måtte jeg da lave. Ind til nu har Celinas farveblyanter været i en plastikpose og det er da ikke det mest inspirerende. Men nu må man sige de har fået et godt hjem.


Den var super sjov at lave og det er ikke den sidste der er syet..

4 kommentarer:

  1. Gulvteppe finner du her: http://celinas-verden.blogspot.com
    :)

    SvarSlet
  2. Hej Celina. Hvor er den bare super flot og sikke en god ide.
    Kh Anja.

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..