Hjemme igen og fødselsdag.

21. juli 2012

Nu er vi hjemme igen fra en super skøn ferie. Jeg vil ikke snyde jer for at få et lille glimt af vores skønne ferie.. Hvis i har lyst kan i se nogle billeder igennem instagram (bruger celinastaer), men ellers kommer der lidt herind, men det bliver først imorgen for har travlt med at gøre klar til loppemarkede imorgen på frederikskaj, på TDC store parkeringplads. Så hvis du har lyst til at kigge forbi er du velkommen der er fra 10-14 og håber da at kunne få tyndet lidt ud i kælderens gemmer.. Jeg er ikke den helt bedste til at smide ud. Men nu må der tyndes lidt ud og håber på det gode vejr holder.

Hvor var det koldt at komme hjem til DK, kunne nu godt have taget en uge mere i 35 grader på Hilton Malta, super lækkert sted. Men noget godt ved at være hjemme var da at jeg har fødselsdag idag, så har stået på lækker morgenmad af bedre halvdel og Celina. Hygge på legeplads og sushi. Nu et dejligt glas vin imens der bliver skrevet priser på tøjet..

3 kommentarer:

  1. Velkommen hjem søde ;)

    SvarSlet
  2. Tillykke med dagen :)

    SvarSlet
  3. Øv endnu et loppemarkede jeg ikke kan være med til... Velkommen hjem :)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..