Hygge i godt selskab..

12. juli 2012

Haft en hyggelig formiddag i dejligt selskab med Tina. Hyggede med frokost, kaffe og andet godt. Snakken går altid super og verdens situationen bliver vendt nogle gange.. smil...
Celina var så heldig at få et par super fine bukser, en nederdel og super fint prinsesse tape. Som klapvognen straks blev pimpet med.. Tusinde tak søde Tina, det skal vi nok blive meget glade for..


Jeg fik købt de sidste ting til ferien så vi er klar til at drage til Malta imorgen.. Uha det bliver dejligt at komme ned og få lidt sol på kinderne. Hjemme blev der hygget lidt imens jeg fik styr på lidt praktisk til ferien. Celina er meget glad for at tegne og det går der meget tid med. Så det nye penalhus som jeg viste her, skal da også med i tasken til ferien. Nu er tøjet fundet frem, strøget og kan komme i taskerne imorgen. Har fundet lidt garn og en hæklenål frem og tænkte om ikke der kunne være lidt vægt til overs i kufferterne så der kan være plads til lidt krea på ferien..

Vi sluttede dagen af med en lækker is-kaffe.. 
Men som i jo nok har læst, så holder vi ferie, så der er nok lidt stille på bloggen den næste uges tid, men håber vi ses efter ferien.. 

1 kommentar:

  1. Hvor er det dog nogle dejlige billeder, er især vilde med det af din datter, hun er da for kær. Du må have en super dejlig tur til Malta.
    Måske har du lyst til at blive læser på min blog?: madebyme-helena.blogspot.com

    Mvh en trofast fast læser

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..