Rigtig tøse dag...

5. juli 2012

Har sendt den bedre halvdel på messe i Berlin, så nu er de næste dage bare Celina og jeg.. Har da helt sikkert en date med min symaskine når Celina sover så der kan komme lidt forskellige ting gennem maskinen, bliver dejligt. Den har været savnet efter 14 dage i det jyske..

Vi startede med kaffe hygge hos min veninde på 9 sal. Så stod den på lur til Celina og mig der fik ordnet forskellige ting. Derefter drog vi mod fields for at mødes med min veninde fra 9 sal igen, da Celina skulle med ud at hente deres datter Alba i vuggestue (de to tøser er stort set lige gamle)Var kommet til at love Celina et par solbriller, fordi hun havde set veninden Alba havde fået et par, så der var jo ikke ro før de blev købt, nåede vi lige inden turen gik ud efter Alba.


Sjovt at opleve Celina i vuggestuen, hun er jo ikke afsted endnu da vi venter på basisplads til hende grundet hendes fortidlig fødsels. (Her kan man ikke lige sige at Københavns kommune tilgodeser disse børn, hvis du spørger mig.. Så fik i lige min mening om dem i en mild grad.) Pigerne var glade for at se hinanden, ellers var Celina meget stille men nysgerrig på de andre børn. Turen gik hjem af igen mod Slusen, med venindesolbriller og æbler i hånden. Hjemme legede pigerne, hvor kunne man bare se hvor meget de hyggede sig sammen, det var tydeligt at de havde savnet hinanden efter vores jyske ophold. Tror roligt man kan kalde dem venner for altid.. 

Celina og jeg hyggede alene til aftensmad. Vi gik os en tur på Slusen efter maden hvor vi øvede at køre på tre hjulet cykel. Men det nye havnebad, var nu lidt mere spændende. Dagen blev afslutter med et dejligt skum bad og mig hos symaskinen. Skøn dag og vejret hjalp jo også med på det.
(Nu slog klokket over 12 så det er ikke lige idag, men igår vi havde en skøn dag..)


1 kommentar:

  1. Sikke en skøn dag, sådan nogle dage er bare så gode.
    Kærlig Hilsen Heidi

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..