Sengetæppe/hyggetæppe færdigt...

9. juli 2012

Som en af jer læsere gættede skulle trekanterne som jeg skrev om HER, blive til et sengetæppe/hyggetæppe til Celina.. Er ret godt tilfreds med kombinationerne af stoffet.. Der vil helt sikkert blive lavet flere af dem. Der er fleece på bagsiden så det er dejligt lunt at sidde med og med lyselilla hjemmelavet kantbånd på. Ved nogle enkelte af trekanterne har jeg syet rundt langs kanten for at holde de to stykker stof sammen og give en effekt..

Tæppen vil blive en følgesvend på vores ferie på fredag som går til Malta på lækkert hotel. (Hilton mindre kunne jo ikke gøre det). Vi glæder os til at komme ned og nyde hinanden og bade dagen lang.. Vi har aldrig været på Malta før men syntes det så lækkert ud så hvorfor ikke prøve noget nyt.


Her ses sengetæppet på Celinas seng, syntes det pynter også passer det da til hendes sengerand som jeg også har syet.. Hun smed lige to sutter op på tæppet, de hører jo til i sengen og ikke i munden. Man har dem kun når man sover.. (For det meste, ikke altid den regel holder..)

Skulle du være interesseret i et tæppe ligende så send mig endelig en mail.. Står i sidebaren til højre..

3 kommentarer:

 1. Hvor er det bare blevet flot!
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 2. Det er da bare så fint, det kan da kun bringe lykke!

  SvarSlet
 3. Hvor er det blevet super fint!

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..