Vores dejlige ferie på Malta..

22. juli 2012

I skal da ikke snydes for at se lidt billeder fra vores ferie. Det var ikke meningen vi skulle have været sydpå før senere på året, men da sommerhuset blev solgt, skulle vi finde på noget andet. Vi valgte Malta, der var godt vejr og et lækkert hotel.

Det er utroligt hvor meget der er sket med Celina siden vi var i Dubai for 4 måneder siden og til nu. Hun er helt klart blevet en stor pige på nu 2 år som KA SELV - VIL ALT SELV. Hvor er det en alder hvor de helt sikkert prøver os af som forældre og ser hvor langt de kan gå med os.
Hun var meget glad for at bage og gjorde det meget af dagen. Legede med mange af de andre børn på hotellet og blev mere og mere "tro" med vandet.

Kan helt klart anbefales at tage her til, vi boede på Hilton og det er et super dejligt hotel med god service. Dejligt med flere minder til oplevelses albummet.
Nu kommer der lige lidt billede SPAM, fra vores ferie. Nu er i advaret.. Vil du se mere billede spam kan du følge mig på intsagram (bruger; celinastaer).
1 kommentar:

  1. Sikke en smuk familie! Ser ud til at i havde en fantastisk ferie!

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..