250 læsere hold da op jeg er såå glad..

27. august 2012


Hvor er jeg bare super glad. Har rundet 250 læsere her på bloggen og det betyder så meget. Jeg sætter så meget pris på jer alle. Alle de søde kommentarer og mails jeg modtager er jeg taknemmelige for. Hvor er det utroligt hvad man får ud af at blogge. Ikke kun er det et stort frirum for mig, hvor alle de kreative ideer kan komme til udtryk, dele min lille familie med jer. Men sikke mange bekendtskaber og ja venner man har fået igennem at blogge.. 
TAK.

5 kommentarer:

 1. Tillykke tillykke..Ü
  Kh Anja.

  SvarSlet
 2. Tillykke. 250 læsere - det er STORT.
  Kh Eline

  SvarSlet
 3. Tillykke, 250 læsere - det er bare super.
  Hilsen Heidi fra Egholmvej 16

  SvarSlet
 4. godt gået , ja hos mig går det lidt sløvt på dent plan, men skidt pyt.

  SvarSlet
 5. Tusinde tak alle, ja det er vildt stort og jeg er meget glad for alle dem der læser med. Doris det skal nok komme.. Rigtig god dag til jer alle..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..