Barselsgave til vores venner..

26. august 2012

Vores venner har næsten lige fået en lille datter og hun skulle selvfølgelig have en hjemmegjort gave. Jeg lavede disse posebukser med lommer og en navne ranke. Nu de har fået en pige denne gang, skal der lidt tøset ind i hjemmet..:)
Vi havde en super hyggelig eftermiddag hos dem.


6 kommentarer:

 1. Nååååhr, hvor er de søde- og navneranken ligeså. Det skal nok bringe glæde. Knus Heidi

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare søde :)

  Har du set min giveaway på min blog - brineh.blogspot.dk

  Kh Sabrina

  SvarSlet
 3. Hvor er de kære og flot navneranke.
  Jeg må vist snart igang med at øve mig i påsyning af lommer, for det gør nu et par små busker helt færdige.
  Hilsen Tove

  SvarSlet
 4. Sikke dog en smuk gave - blev de ikke super glade for den? Hjemmegjort er bare det bedste :-)

  SvarSlet
 5. Tak alle, de blev rigtig glade for gaven. Det er ikke så svært med de lommer, det er bare at prøve..
  Ja jeg syntes også det hjemmegjorte er rigtig godt og dejligt med noget andre har brugt tid på..
  kh Camilla

  SvarSlet
 6. Hej Camilla. Hvor er det en sød barselsgave. Jeg er helt vild med lommerne og navneranken. Det er en skøn blog du har. Den glæder jeg mig til at følge :-). Du skal være velkommen til at s et smit forbi min.
  Kh Line

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..