Gensyn med strikkeklubben...

1. august 2012

Idag har der været dejligt gensyn med strikke klubben, hvor har den bare været savnet.. Nogle skønne piger,  som jeg nyder meget og er rigtig glade for at have mødt. Idag var det hos mig, så skulle de da forkæles lidt nu det var længe siden. Hvorfor kun en kage, når nu der var to man gerne ville prøve..
Vi fik dog ikke så meget for hånden idag, men der blev snakket og hygget. Utroligt hvor glad sådan en dag med pigerne kan gøre en. Dejligt at dele nogle fælles interesser...

Har længe savlet over denne Raw Cake så den blev lavet, du kan finde opskrift her. Brombær kagen var jeg så heldig at spotte på instagram og hvis du vil prøve den også kan du finde hendes lækre opskrift her.

Marie kom forbi også med en lækker Give away jeg havde vundet hos hende. Super hyggeligt og Celina syntes Marie var så sød og meget betaget i hendes armbånd. Måtte da også lige høre Marie om ikke hun kunne se, om ikke hendes gode blik på loppemarkeder, kunne kigge efter noget for mig.. Det er jo utroligt hvad hun kan finde..
5 kommentarer:

 1. Det er godt nok en virkelig flot ugle poster du har i ramme, hvor er den fra? :)

  SvarSlet
 2. Jeg er også vild med uglen :)

  Kig gerne forbi min blog : buusogbabys.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Det lyder hyggeligt, fedt at I mødes! Raw kagen ser lækker ud, jeg elsker raw kager, uhmm:) Jeg synes også uglen er fantastisk skøn, og hvor er giraffen og strudsen fra, de er så fine-jeg så dem som stickers sat forskellige steder på Roskilde festivalen:))

  SvarSlet
 4. Camilla! Det var så hyggeligt at være på besøg hos dig :-) Og sjovt også at hilse på Celina (Jeg tror jeg kom hjem med alle mine armbånd).
  Håber du finder et godt sted til plakaten, jeg kan se der er andre her, der er misundelige ;-)

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde hilsner, de varmer min lille blog.. :)
  Både uglen, giraffen og strudsen er fra samme kunstner og det jeg vandt, det er en kunstner der hedder Tarik Arnautovic..

  Marie, godt du fik alle armbånd med hjem. Ja den er super skøn uglen og så glad for den.

  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..