Jeg hedder "CELINA"

2. august 2012

Vi øver med Celina i at sige "Jeg hedder Celina" nogle gange lykkes det, andre gange siger hun bare Celina (hun hun siger det på hendes måde, men vi forstår). Det er utroligt så meget sproget er kommet og det er så hyggeligt. Sikke den lille trold kan give os så meget glæde.
Vi er så pave stolte af hende, ja for os vil vi jo nok altid syntes hun er særlig dygtig, når vi ved hvor meget hun har kæmpet med. Så nu når vi sådan øver sætninger, så skulle hun da have en navne ranke. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er stærkt inspireret her.
Den hænger nu på værelset og hun er meget glad for den.
8 kommentarer:

 1. Hvor er den super fin. Der er ikke noget sødere end når det lille sprog begynder at folde sig ud, og de lige pludseligt kan sige deres eget navn-stort tillykke:)

  SvarSlet
 2. Hvor er din ranke bare smuk! Hvordan har du syet det neon på? Det ser helt vildt godt ud. Jeg tror jeg må sy en til Carla. Jeg kender godt det med hvor stolt man bliver - jeg har selv en datter på 11 måneder og selvom hun kun siger hej, bøh og den slags, så er man jo helt færdig over så fantastisk det er:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Jeg er også vild med neondetaljerne. Hvordan er det lavet?

  SvarSlet
 4. Den er super fin og det er jeres værelse bestemt også. Synes ranken hænger smukt under billedet der. TAk fordi du husker at linke tilbage og tak fordi du deler resultatet. Det er altid sjovt at se, hvad man kan inspirere andre til :-)

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde ord, dem sætter jeg utrolig stor pris på..
  De neon detaljer er syet på min pffaf maskine, det er en af de sygninger den kan. Og den blev ret fin, den var dog lidt svær at sy med, når man skulle rundt i nogle buer, men tror jeg fandt fiffet til sidst..

  By.bak; Efter min mening skylder man hinanden at linke. Og syntes det er så fantastisk når nogle linker til min lille blog. Dejligt så meget man kan inspirere og blive inspireret her i blogland.

  Kh Camilla

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare en fin navne ranke(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde et gavekort på 250kr(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/07/give-away-nr-7_22.html

  SvarSlet
 7. Hvad skal du have for at lave sådan en ranke? (hvis du sælger)

  Mvh Camilla Nielsen

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..