Kanin til lille Alma..

17. august 2012

Idag mødtes jeg med Sanne, hendes datter Alma bliver 1 år på søndag og hun skulle da have en Kanin i gave. Jeg fik en rigtig skøn følelse da jeg lavede kaninen, den er fyldt med masser af kærlighed. Tror denne følelse kommer efter at jeg har lært Sanne og Alma at kende gennem strikkeklubben.

Celina syntes den lige skulle have en is, inden vi skulle afsted. Hun får et helt tilhørsforhold til dukkerne, men det kan man jo også godt forstå, nu når mor laver dem og de ligger på bordet.


3 kommentarer:

 1. Nydelig dukker og andre ting du syr! :-)
  Haen finfin kveld!

  SvarSlet
 2. Du er så sød Camilla. Man kan bestemt se på resultatet at den er lavet med masser af kærlighed. Den er så utrolig fin. Knus

  SvarSlet
 3. Ih, hvor den sød! :)
  Jeg har gang i en give-away for tiden, som jeg håber du vil tage et kig forbi?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..