Kjole til Celina

6. august 2012

Fik tegnet mønster til denne kjole tidligere idag og nu er den blevet færdig. Mønsteret har jeg lavet ud fra en tunika som Celina bruger meget og et kjolemønster, så har jeg lavet for og bagstykke på kjolen, vinger og prøvet at lavet vrang siden pæn. Er ret tilfreds med den, så nu kan der godt blive lavet nogle flere af dem, af noget af det nye stof, som jeg viste HER.
Dette stof er fra stof og stil, har det også i orange, men det skal nok være til en anden model.
Farverne varierer lidt, var ved at blive mørkt, håber i bærer over..

10 kommentarer:

 1. Hvor er den fin" godt gået.

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin, rigtig flot mønster du har lavet!

  SvarSlet
 3. Den er rigtig smuk!
  Godt gået :).
  Jeg postede også (stolt) min første kjole med flæseærmer den anden dag.
  Det er simpelthen så fedt at færdiggøre et projekt fuld af smuk finish og detaljer...

  Kh maj

  SvarSlet
 4. Tusinde tak for jeres kommentarer. Er også rigtig godt tilfreds med den.. Men må hellere finde på lidt anderledes til de andre, så hendes garderobe ikke kun indeholder denne kjole, selv om den vil være skøn i alt stoffet..
  Kh Camilla

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare smuk :)

  kig forbi og deltag i min giveaway http://brineh.blogspot.dk/2012/08/giveaway-tid.html

  Kh Sabrina

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare sød - og meget gennemført med lynlås og det hele, ret godt gået :o)

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare yndig.
  Hilsen Heidi fra Egholmvej 16

  SvarSlet
 8. Ih hvor er den fin! Elsker de ærmer og skal også snart selv vove mig ud i det - glæder mig til at se flere af dine kjoler.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 9. WOW, den er da bare SÅ flot, det må jeg sige! Ville ønske mine evner var til den slags.
  K.h.

  SvarSlet
 10. Tak for jeres søde kommentarer.. De vinger er slet ikke så svære at sy.. De er så hyggelige..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..