Kontrol på Rigshospitalet...

23. august 2012

Idag har vi været til kontrol med Celina på Rigshospitalet, 2 års kontrol. I den forbindelse har jeg lavet denne collage til dem, som de kan hænge i gangen som mange forældre kan bruge. Da vi var indlagt med Celina, brugte vi den utrolig meget, de små historier hjælper en til at tro på ens barn. Mange af dem er ved at være lidt gamle, så vi ville dele Celinas historie så der kunne komme nogle nyere. Hvor var det svært at vælge billeder og hvordan den skulle se ud, men her er hvordan den endte.
Nogle af jer har fulgt lidt med på instagram igår.

Kontrollen gik rigtig godt og lægen var meget tilfreds med Celina. Nu er vi også afsluttet der, det er altså lidt underligt. Noget der har haft så utrolig stor betydning for vores liv, begynder at blive fortid. Selvfølgelig er det fantastisk at vi kan vinke stille og roligt farvel til den tid. På nuværende tidspunkt har hun ingen senfølger, men vi ved ikke om der kan komme nogle senere hen.
Hun er vores mirakel og er så evig taknemmelig for at hun valgte livet. Elsker hende helt op til månen og tilbage igen.. (som vi altid siger til hende)





7 kommentarer:

 1. Virkelig smukt! Hvor er det dejligt at høre at hun klare det så godt :) Lad det blive ved det :)

  SvarSlet
 2. Det er bare en fantastisk lille pige I har :) Knus

  SvarSlet
 3. Dejligt at det gik godt igår. Og hvor er collagen blevet rigtig fin. Jeg er sikker på at den vil hjælpe mange igennem. Jeg har tænkt på jer, og jeg kan nemt genkende følelsen af at det er lidt underligt, når den sidste kontrol er overstået. Det er så fantastisk at sådan et lille menneske kan vokse sig så stor og stærk på trods af så lille fødselsvægt. Og når du skriver, at du er taknemmelig over at hun VALGTE livet, så får jeg tårer i øjnene og tænker tilbage på det første døgn med Lea. Det er store følelser :-)God weekend til jer!
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Sikke en smuk collage og rigtig flot at I vil dele og hjælpe andre familier på vej...det er en stor trøst at kunne se de gode historier når man står det med et lille pus og ikke ved hvad fremtiden bringer...
  Godt gået :0)

  SvarSlet
 5. Kære Camilla.
  Tillykke med at Celina har klaret det så flot. Det er en virkelig flot collage, den skal nok bringe glæde. Til det vil jeg gerne sige, at det ikke kun er forældre der finder tro og trøst i de collager. Selv har jeg været i praktik på neonatalklinikken på Rigshospitalet og ved derfor, at collagerne virker livsbekræftende på alle der går fordi- det værende sig læger, sygeplejersker eller som jeg kommende jordemødre. Så tak :)
  Fortsat held og lykke med hende!
  Kh. Henriette http://gaardenoggaden.blogspot.dk/

  SvarSlet
 6. Hvor er jeg glad for alle jeres hilsner her og på instagram det betyder meget.
  Henriette hvor er det dejligt at høre at ikke kun forældre bruger collagerne. Vi har længe snakket om vi ville dele Celinas historie med andre, fordi når vi selv havde så meget glæde af denne gang med de smukke historier, ville vi da også dele vores.
  Kh Camilla

  SvarSlet
 7. Det er så fint. Hvor er det fantastisk at se hvor fin og skøn Celina er. ❤

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..