Lidt nyt til stof samlingen..

4. august 2012

Kom da lige med det geniale forslag til dagen hygge. Skulle vi ikke køre en tur til Roskilde og gå en tur i byen, ....... så kunne jeg jo lige løbe i stof og stil efter noget til Sannes kanindukke... Fik da familien med på ideen.

Der blev lavet lækker madpakke til Celina, og vi kørte mod Roskilde. Jeg smuttede i stof og stil imens Celina sov i bilen. Skulle bare have velour til Kanin dukker... men men men der var jo kommet lidt af deres nyheder (katalog kommer den 20 august) og dem kom der da lidt med hjem af til noget tøj til Celina.
Efter min shopping kørte vi ind til Roskilde hvor der var marked på torvet og ellers musik og sommer i gaden, må sige jeg er ret vild med Roskilde, det er en hyggelig by.

Nu sover mand og barn, derfor sneg jeg mig på altanen med computer. Dejligt med lidt blog tid.5 kommentarer:

 1. Sikke fine køb du har gjort. Er det de fire øverste som er nye ? Jeg glæder mig også til det nye katalog, men i Aalborg siger de d. 23.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Haha, elsker at du har tegnet på bananen :D
  Og det er da også noget vildt lækkert stof!

  SvarSlet
 3. Fin banan:-) Og stof! Kh K:-)

  SvarSlet
 4. uhhh skal da fluks ud og have det nye katalog, hvis du siger, at det allerede er kommet. Elsker deres stoffer derude fra:-)

  SvarSlet
 5. Sikke en masse lækker stof - og skøn banan forøvrigt ;o)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..