LOVE Liberty..

5. august 2012

Er så heldig at være ejer af denne fantastiske bog med en Liberty. Den har super mange fine opskrifter og sy-tips. Man bliver meget inspireret når man kigger i den. Bagers i bogen har den en oversigt over alt stoffet. Jeg vil bare gerne have det hele, men det er jo ikke det billigste stof, men det er god kvalitet. Mit lager er ved at være ret ok men kan ikke rigtigt sætte saksen i det. Sådan er der hvis mange der har det, men nogle gange skal man trodse sine begrænsninger og bare gøre det.
2 kommentarer:

  1. Sikke en fin bog, jeg har ikke så meget Liberty stof, har mest samler på retro stoffer, men jeg har et voksene behov kan jeg mærke :)

    SvarSlet
  2. Hvor er det en lækker bog. Jeg elsker også liberty :)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..