Må altså lige dele dette..

8. august 2012

Jer der ikke følger mig på instagram (celinastaer) skal da ikke snydes for dette. Billederne er lidt mørke, de er fra mobilen, men derfor skal i ikke snydes.
 Har fået en super skøn latte idag, med skildpadder i.. Skal du forkæle dig selv eller andre, så prøv denne her latte.

En skildpadde i glassen, varm espresso over, også steamet mælk til sidst.. Velbekomme...

Har printet disse week planner ud som jeg har fundet HER, jeg vil bruge dem til at skrive ugens madplan og hvem der henter Celina (Når hun skal starte i basis dagpleje, forhåbentligt snart).. Jeg er ikke god til det der madplan men vil rigtig gerne, for er kørt så surt i det madplanlægning. Er der nogle der har gode fif eller gode opskrifter så skriv endelig. Gode råd modtages gerne.. Men syntes dette skema var så fint at jeg måske kunne komme lettere igang..

2 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare lækkert ud og sikke et fint skema, jeg ville også ønske at jeg var bedre til at lave madplaner, så jeg ikke skulle handle hver dag.
  Du må have en rigtig dejlig dag.
  Mange Hilsner fra Heidi Egholmvej 16

  SvarSlet
 2. Ja det er også det jeg håber at blive, og tænkte man skal da aldrig gå ned på udstyr.. Smil..
  God dag til dig også..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..