Måtte have den med hjem...

7. august 2012

Nogle gange er shoppe lysten svær at holde styr på.. Men denne måtte jeg da have med hjem, det er jo det jeg kalder mine ting. Navnet er valgt da jeg holder meget af at lave alle de kreative ting. Alle mine ting er lavet med stor passion og kærlighed.

En lille symbolsk betydning i forhold til mine dukker. Dukkerne er fyldt ud med kærlighed, kærlighed til dens nye ejer. Du kan se mine dukker HER...Er ved at arbejde på noget nyt i forhold til mit mærke, men det skal jeg nok fortælle mere om når der er nyt i dette.. Men spændende er det..

2 kommentarer:

 1. Kan godt forstå du bare måtte have stemplet med hjem, det er jo lige dig. Håber det går godt, fik du styr på kysen, jeg har bare glemt alt om det - det er jeg ked af.
  Hilsen Heidi fra Egholmvej 16

  SvarSlet
 2. Ja det er nemlig lige mig..
  Nej jeg fik den aldrig lavet.. Kunne ikke lige knække koden, den blev ved med at blive så lille..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..