Sikke en skattekiste...

18. august 2012

Igår viste Tina mig denne utrolige skattekiste, LIBERTY LOVE... Sikke en super skøn lille butik med de lækreste liberty print. Nogle gamle print som ikke længere kan fås og genoptrykte print. Sophie som har haft butikken igennem 13 år, ved virkelig alt om liberty og er utrolig venlig. Jeg spurte til et print, kom lige med en kort beskrivelse af et det, og straks vidste hun hvad det var for et print. Det er en der kendes sit fag.

Butikken rummer super meget stof og lækkert børnetøj. Den er et besøg værd. Den ligger Værnedamsvej 17, 1819 Frederiksberg. Hun arbejder på en webshop, men inden den er klar, så vil hun meget gerne sende stof alligevel.

Jeg begrænsede mig og købte kun lige dette super skønne Liberty stof som er et udgået print som ikke laves længere. Det skal jeg bruge til noget til stuen som i senere vil få at se når jeg er nået lidt ned af to do listen.
Men det er ikke sidste gange jeg er der.

6 kommentarer:

 1. Det ser godt nok lækkert ud. jeg vil da holde øje med webbutikken når den kommer. spændende at se hvad du skal bruge stoffet til.

  SvarSlet
 2. Det ser godt nok lækkert ud. jeg vil da holde øje med webbutikken når den kommer. spændende at se hvad du skal bruge stoffet til.

  SvarSlet
 3. Det ser godt nok lækkert ud. jeg vil da holde øje med webbutikken når den kommer. spændende at se hvad du skal bruge stoffet til.

  SvarSlet
 4. Sikke en fin butik. Den kommer lige på listen til næste Københavner-tur. Hvad er meterprisen ca ?

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Ser ud som en lækker butik..

  SvarSlet
 6. Den er helt sikkert et besøg værd.. Meterprisen er jo som så mange steder omkring de 200.. Men søger man noget specielt man ikke kan finde, så er det her stedet..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..