Weekend i hyggens tegn..

21. august 2012

Jeg vil lige give jer en glimt af vores rigtige hyggelige weekend. Lørdag tog far og datter i legeland i Fields, mor tog på loppemarked. Fandt desværre ikke noget på loppen, men hyggeligt var det.
Om aften tog vi på Kyoto (Japansk) vi havde været sammen i 6 1/2 år så det var da lidt lejlighed til at tage ud at spise. Det var super lækkert mad og fantastisk at følge med i maden blev lavet.

Søndag hyggede vi hjemme om formiddagen. Efter Celinas lur kørte vi op til Bedste og Per. Her hyggede vi i haven og spiste lækker kage (Per er jo, en fantastisk bager), vi så Bedste lille "sommer fabrik", hvor hun har lavet de fedeste fade i cement. (De er støbt efter rabarber-blade) Jeg var så heldig at få et med hjem til altanen og det pynter helt vildt. Celina nyder at være her og elsker de søde katte og ikke mindst kaninen "Bubber".


   

2 kommentarer:

  1. Yum, sikke meget lækkert (:

    - Kit

    SvarSlet
  2. Der var du!! Faldt lige over din blog, og jeg er forelsket og slår mig ned ;)

    kh mimi

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..