What to wear...

9. august 2012

Igår aftes sad jeg og tænkte, på hvad Celina skulle have på idag, hvor vi havde tid hos fotograf. Jeg har længe godt kunne tænke mig at få taget nogle gode billeder af Celina og ikke kun dem hjemme fra. Men syntes ikke lige noget af hendes tøj var det rigtige, så måtte jo igang med sy maskinen.

Der kom denne tunika ud af maskinen, der er taget udgangspunkt i denne kjole, men har ikke syet vingerne på tunikaen, og egentlig bare kortet kjolen af. Jeg har syet med tvilling nål ved brystet og i bunden, syntes det giver en super effekt. Neon sytråden er en kraftigere end normal sytråd. I håret havde hun et super fedt hårspænde fra COS i samme neon farve som jeg har syet med.

I eftermiddag var vi på legepladsen og der havde hun stadig toppen på men dog lidt andet en hos fotografen, så kan i se den på. Billederne fra fotografen må i vente lidt med. Men tror det er blevet super gode, det var en rigtig god oplevelse. Anette er super dygtig og er rigtig god til at fange børnene og bevare deres koncentration.6 kommentarer:

 1. Den er SÅ fin!!! Og den klæder hende og passer perfekt til hårspændet - dejlige billeder.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare dejlig.
  Og helt perfekt til sløjfen ♥

  SvarSlet
 3. Hvor er hun bare kær ;0)

  SvarSlet
 4. Og du gør det igen.. Som ny læser af din blog har jeg ikke før set dine kreationer, men wow hvor du dygtig. Og hun er da for kær!
  Kh. Henriette

  SvarSlet
 5. Årh, hvor er hun sød. :)
  Jeg har gang i en give-away på min blog, som jeg håber du vil kigge forbi.

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Sikke en sød og flot lille kjole! Flot syet!

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..