ZOO

29. august 2012

Idag blev det til en spontan tur i Zoo, med veninde og hendes to skønne piger. Hvor var det heldigt at lige i dag måtte dem med årskort tage en med ind GRATIS, så jeg var heldig.. Hvor var det hyggeligt og dejligt vejr. De to piger er så gode veninder og hygger sig så meget sammen. Vi spise aftensmad derude (ikke den sundeste, men det må man godt nogle gange) pigerne var meget trætte på turen hjem, så de hyggede sig sammen i Celinas klapvogn og så "Noddy". Nu er det en træt mor der slapper af med at læse blogs.2 kommentarer:

  1. Hvor dejligt med en spontan tur, det er næsten altid de bedste ture.
    Hilsen Heidi fra Egholmvej 16

    SvarSlet
  2. Hvor er det nogle flotte billeder, du har taget :)
    Du er velkommen til at kigge forbi min blog, hvor jeg i øjeblikket har gang i 3 give-aways :)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..