Bits and Pieces fra ugen.

22. september 2012

Selv om der er lidt mellem mine indlæg er det ikke fordi der ikke sker noget. Jeg er bare ved at finde mig selv i den nye hverdag med Celina i dagpleje. Hvor er det underligt lige pludseligt at have tid til sig selv uden man lige skal huske at gøre klar til frokost og andet. Jeg har gang i en masse kreativt som i får at se når det er færdigt. Noget er til gaver så kan jo ikke vises før det skal gives. Her er lidt billeder fra instagram fra ugen der gik. I kan følge med ved at finde mig på instagram Celinastaer.










# Syer endnu et trekants tæppe, er vild med farverne..
# Av mor jeg har slået mig, plaster på.... (Var hvis bare fordi hun gerne ville have et plaster)
# Skøn læsning
# Syer jakke til Celina i det lækreste babyfløjl fra Liberty
# Læser Celinas ynglingbøger
# Modtaget vores pakke fra PomDeLux, så skønt. Vi er meget glade for det herhjemme.
# Eftermiddags leg med venner
# Hygge lys på Celinas værelse inden sengetid.
# Celina leger med modellervoks for første gang. Det skulle være godt for sanserne og hun syntes det er så sjovt.

God aften til alle jer søde læsere...

2 kommentarer:

  1. Fedt tæppe Camilla. Glæder mig til det færdige billede.

    SvarSlet
  2. Hej

    Sikke en skøn jakke, du er ved at sy til Celina. Mon du kan fortælle mig navnet på den skønne liberty i babyfløjl. Tror mine piger vil elske den :-)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..