Gave til den 2 årige fødselar..

27. september 2012

Vi skal i weekenden til barnedåb og 2 års fødselsdag hos vores gode venners børn. De har slået barnedåb og fødselsdag sammen for deres to piger. Idag blev Alba så 2 år og hun skulle da også fejres på dagen, vi har selvfølgelig styr på gaverne til på lørdag. Men Alba skulle da have en lille ting idag også så jeg måtte igang med symaskinen (og det gør jeg jo meget gerne), der kom denne skønne pusletaske ud af min tid ved maskinen.

Alba har meget gult på værelset så derfor måtte jeg i gemmerne og se om jeg kunne finde noget stof der passede til værelset. Syntes dette er så skønt. I pusletasken skulle der jo også være lidt til dukken, der kom en sutteflaske, pudderbøtte, sut, vaskeklud, stofble, rangle og bleer. (stofbleen og vaskekludden lavede jeg mindre så de passer i dukkestørrelse). Skulle du være interesseret i en, laver jeg gerne. Send mig en mail. Eller har du selv lyst kan du se denne DIY. Jeg har dog lavet den lidt anderledes, men mål og ideen er der.

Gaven blev pakken ind så Celina kunne give hende gode veninde en skøn fødselsdagsgave. Celina fandt flag i skuffen som vi skulle have med op til Alba (de bor jo i samme opgang som os, så nemt, lige en køretur med elevatoren)

Gaven faldt i god smag hos Alba og hun syntes det var så hyggeligt at kunne give dukken ble på og lidt mad.


Her ses pusletasken foldet ud med alt det lækre indhold. Dukken er Celinas egen. Er du interesseret i en ligende laver jeg gerne, se mere her på bloggen eller send mig en mail.8 kommentarer:

 1. Camilla hvor er den fin :) Det ser fedt ud, at du har kviltet den! Og lækkert indhold. Tak for link. KH Kirsten

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin!!! Hva tager du for sådan en? (Uden indhold) :-)

  SvarSlet
 3. Hold op hvor er den lækker. Virkelig gennemført arbejde. Kh Maria

  SvarSlet
 4. Wow - den er jeg vild med - når Carla bliver lidt større skal hun da også have sådan en.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare blevet flot.
  Kærlig hilsen Heidi

  SvarSlet
 6. Hold op, hvor var det en kanoniske. Tak fordi du deler inspiration med os.
  Hilsen Marlene

  SvarSlet
 7. Jeg mente "kanonide". Beklager;)

  SvarSlet
 8. Tusinde tak for alle jeres søde hilsner.
  Deler meget gerne med jer.
  Jeg tager 199,- for sådan en pusletaske, send bare en mail hvis det er noget. Jeg laver i det stof/farve du ønsker..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..