Gaver er så skønne at give...

11. september 2012

Der er da ikke noget sjovere end at give gaver, og det bliver ikke mindre sjovt når det er noget hjemmegjort. I weekenden var vi til 2 års fødselsdag hos vores venners dreng. Celina var meget stolt af, at hun måtte løfte gaven og give William den. Hvor bliver de bare store de små, 2 år, syntes tiden flyver fra en, før man får set sig om er de jo store - og det betyder jo vi andre bliver ældre.
Jeg havde syet disse lækre bukser til ham, i skøn jersey fra Stof2000, havde lavet en lille detalje i siden af bukserne med en rest gult kant bånd. Vi havde købt en trøje til, fra Hummel og man skulle tro det var fra samme kollektion, smil, de passede så godt sammen.
6 kommentarer:

 1. Mega flotte bukser!
  Jeg er ikke sikker på at vi bliver ældre, bare fordi vores børn gør det ;-)
  Min dreng bliver 3 på fredag... VILDT!!!

  SvarSlet
 2. Mega flotte bukser, er bare så vild med din blog og ikke mindst din datter, hun er så fantastisk kær.

  Mvh Helena

  SvarSlet
 3. Hold nu op de er lækre de busker...
  som i helt vildt fede
  - er de mon svære at sy er nemlig lidt af en novise?
  - og skal man have en overlock for at sy i jersey?

  SvarSlet
 4. Ej hvor er de fede! Hvad tager du for sådan et par Camilla?

  SvarSlet
 5. Fede bukser!! Har du mon et mønster? :-)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..