Høstmarked hos Årstiderne..

2. september 2012

Igår tilbragte vi en super skøn dag til høstmarked hos Årstiderne. Blandt masser af lækre grøntsager, kaffe, kage, juice, popcorn og jeg ved ikke hvad, hyggede vi os. Celina nød virkelig at være der, og syntres især halmballerne var sjove at gå rundt på. Vi lavede popcorn over bål, eller far lavede popcorn og Celina spiste dem. Der blev set på heste, men Celina ville ikke prøve da det kom til stykke. Men også okay bare at se på.
Hjem drog vi med lækre øko grøntsager. Endte da også ud med at få den bedre halvdel til at syntes om ideen om at få leveret frugt/grønt hver 14 dag, så det er jeg så spændt på at prøve.


2 kommentarer:

  1. Ser ut som en herlig dag! Ha en finfin kveld!

    SvarSlet
  2. vi havde en skøn dag. tusinde tak for din hilsen, betyder meget..
    Kh Camilla

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..