Makron muffins med chokolade..

18. september 2012

Igår da Celina blev hentet fra dagpleje, bagte vi muffins, hun elsker at hjælpe til i køkkenet.
Der kom disse lækre muffins ud af vores hygge..Opskrift (fundet i et eller andet gammelt blad)
150 g sukker
3 æg
125 g mel
100 g knuste makroner
125 g smeltet smør
100 g mørk  hakket chokolade
Mandelessens efter smag

Pisk æg og sukker godt sammen, og gør det længe så de bliver hvide og luftige. (Brug en el mikser) Tilsæt mel, knuste makroner og hakket chokolade, rør det i med en ske stille og roligt så du undgår at slå alt luften ud af dejen. Til sidst røres de smeltet smør i forsigtigt.. 
Fyld dejen i muffinsforme, 3/4 op.
Bag dem ved 210 grader i 10-15 minutter (ikke varmluft)
Tag dem ud og afkøl dem. 


2 kommentarer:

  1. Mmmm de ser lækre ud :)

    SvarSlet
  2. Dem tror jeg lige at Jeg skal bage i morgen :) Tak fordi du deler. Håber at det går godt i dagpleje?!
    Kh Karen

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..