Striberne er forvandlet til Tehætter..

24. september 2012

Striberne som jeg viste igår HER, er nu blevet forvandlet til disse te-hætter. Jeg er ret glade for resultatet, de er blevet så fine. De passer ind i et hvert køkken. Der er en lille detalje af neon bånd i den ene side. Dette bånd er fra HAY, deres gave bånd man kan købe. Syntes den lille neon koral detalje gør at der kommer lidt ro på striberne. De er foret med termo foer så teen holdes varm, og sort stof.

Skriv en mail hvis du kunne være interesseret i en af dem. (Mailen står til højre)
Der er to størrelser, en til almindelig te kande og en til stempelkande (bodum). Pris 175,- plus porto
9 kommentarer:

 1. Hvor er de bare lækre, og fed detalje med båndet!

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte. Lækker detalje med neon.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle dejligt ting du laver!
  Har lige tilmeldt mig som fast læser og glæder mig til at følge med. Du skal også være velkommen indenfor hos mig ;o)

  SvarSlet
 4. Meget flotte:) Har du selv lavet tittekanten, der kører rundt om hætten? Jeg skal nemlig selv bruge en, der er så kraftig, som den du har brugt. Jeg har ikke selv kigget efter en ... Måske fås den mange steder:) Kh K

  SvarSlet
 5. De er så flotte og super eksklusive at se på!!

  SvarSlet
 6. Mange gange tak for jeres søde hilsner, de betyder meget for mig.
  Superskurk tak fordi du har tilmeldt dig, altid dejligt med en læser mere, jeg vil helt klart kigge forbi dig.
  Kirsten, det er ikke en tittekant, det er blot et sort kantbånd der er foldet omkring alle de lag. Men mener man kan få nogle tykke tittekanter færdige i stof og stil.
  Kh Camilla

  SvarSlet
 7. Hold op hvor er de lækre, så fint med den lille neondetalje :o)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..