Tæppe færdigt.

1. september 2012

Ja det er nogle dage siden dette tæppe er blevet færdigt, men jeg har simpelthen bare ikke fået det vist på bloggen. Det er alt for dårligt, men nu får i det at se, jer der ikke følger mig på instagram (celinastaer).. Der er så mange ting syntes jeg som skal på plads lige pludseligt, men i skal nok høre mere.

Det er lavet så det kan bruges til Kili sengen (ala juno) som sengetæppe, men også tages med som hyggetæppe. På bagsiden er der lækker blød fleece. Det er til nogle af vores venners dreng. Moren har været med ind over tæppet. Er simpelthen så tilfreds med resultatet. Nu glæder jeg mig bare meget til de får det.
Husk nu min lækre Give Away lige HER

7 kommentarer:

 1. Lækkert lækkert tæppe! Det kan jeg godt forstå at du er meget tilfreds med! :-)

  SvarSlet
 2. Wauw. Tommel up til dig!

  SvarSlet
 3. Det er et virkelig flot tæppe. Er helt vild med strukturen i det.
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Det er bare blevet rigtig rigtig fot! : )

  SvarSlet
 5. Tusinde tak alle, jeres hilsner betyder meget for mig..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..