Vinderen af Give Away er fundet..

10. september 2012


Nu har jeg fået talt alle lodderne sammen og tjekket jeg har talt frem til den rigtige vinder.
I alt blev det til 57 deltager med i alt 114 lodder, det er ret flot syntes jeg og meget glad for i alle ville deltage. Håber meget i vil vende tilbage til min venindes skønne butik. (klik på logo)
Til at finde den heldige vinder blev random.org brugt, det er nu så let.
Den heldige vinder blev hende HER, som gemte sig bag lod nr. 38, håber rigtig meget du bliver glad for sengetøjet. Hvis du vil sende mig en mail med, om det er til en dreng eller en pige og din adresse så vil jeg give det videre til min veninde (indehaver af STERN).

1 kommentar:

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..