Bits & Pieces fra igår..

11. oktober 2012

Igår fik jeg sendt et par ting afsted. Det er så skønt når man kan sende de ting man har lavet til andre, så venter man spændt på at høre om de syntes om det.

Jeg har lavet et par bukser til Michelles dreng Viktor, hun havde set dem HER jeg havde lavet tidligere og skrev om jeg ville lave nogle til Viktor. Inden længe vil jeg gæste blogge hos hende, det skal jeg nok fortælle mere om. Jeg sendte også denne navne ranke til en venindes søn, hun har lige fået en datter også, men de er ikke helt sikre på navn endnu så til deres lille ny må hendes navne ranke komme senere.

Da jeg hentede Celina fra dagpleje, løb hun meget glad ud til hendes plads i garderoben og råbte "blade". Hun havde været ude at gå med de andre og samlet blade, til en lille buket hvor de havde sat en snor om. Hvor var hun stolt og slet ikke til at skyde igennem. De skulle selvfølgelig hjem i en vase. (En smuk arvet krystal vase fra min savnede mormor) Hvor varmede det mit hjerte, det er da så skønt at ens datter kommer hjem med ting hun har lavet helt uden hendes mor har været med til det. (Forleden en flot tegning, som hænger på værelset.)

Der bliver syet flere bukser, her er de klippet og nu klar til maskinen. Selv om min overlocker driller, den trænger til en reparation, det er en gammel arvet en, men håber da den kan holde lidt endnu.


7 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle fine Cris bukser du har lavet :-) Hvad er de lavet i? Jeg har ikke haft for meget held med mine Chris bukser i alm jersey...
  Kh line

  SvarSlet
 2. Flotte bukser - meget gennemførte! Chrisbukser?? Hvad er det? :-)
  Kh. Trine

  SvarSlet
 3. hvor er de bare SÅ fede de bukser, hvad tar du for dem? :)

  www.theibizamom.com

  SvarSlet
 4. Tak for jeres hilsner..
  Det er en super skøn model, dog med lidt personlige tilretninger her og der.
  Chris bukser, hedder de pga mønsteret. Det er fra stof2000 og hedder chris.
  *Kahr Kreationer, de drillede også mig de første gange, derfor har jeg rettet dem lidt til. Det her stof er en lidt grovere jersey, men stadig super blød.
  *Mom of mini, de er så fede, det er nogle af farvorit hyggebukserne herhjemme og så er de lidt smartere end mange andre (efter min mening), jeg tager 250,- plus porto. Laver meget gerne, send mig en mail.
  Kh Camilla

  SvarSlet
 5. Vi er SÅ glade for dem Camilla! Glæder mig helt vildt til Viktor kan passe dem! Mind mig lige om at jeg skal have bestilt sådan en lækker navneranke, næste gang jeg bestiller :D

  SvarSlet
 6. Hej Michelle.. Så dejligt i er glade for bukserne. Kan jeg godt forstå du glæder dig til.. Der skal jeg gøre.. Men du er også velkommen til at skrive når du ikke kan vente længere.. smil.
  Kh Camilla

  SvarSlet
 7. Hej Camilla :-) Ved du hvilken størrelse chris-modellen går ned til? Der står 1 år på stof2000 hjemmeside, men hvad svarer det til? kram fra marie

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..