Bits & Pieces fra weekenden..

21. oktober 2012I må simpelthen have et glimt i min weekend med vores dejlige venner. Igår stod den på madklub, og denne gang var det vores tur til at stå for det. Madklubben går ud på at lave 3 retter lækker mad også er det bare hygge.
Menu
Forret; Laksetatar på lidt salat med ristet rugbrød.
Hovedret; Ribeye bøf, fritter, hjemmelavet bearnaise og salat
Desseret; chokolademaousse med revet choklade på toppen og friske hindbær 

Idag har vi fået slappet lidt af hjemme, efter Celinas lur tog vi i dyrehaven med vores venner hvor der blev hygget med varm chokolade og pandekager. Børnene fik samlet blade og kastet med dem. Sikke en dejlig weekend vi har haft, nu vil jeg have hækletøjet frem og se forbrydelsen..

2 kommentarer:

  1. Dejlige billeder, som jeg allerede har fulgt med på Instagram:-) God søndag:-)

    SvarSlet
  2. Rikke Grandtoktober 23, 2012

    Det ser bare så lækker og hyggeligt ud:-)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..