Eftermiddag med græskar hygge..

4. oktober 2012

Eftermiddagen er brugt på at lave græskar med Celina. Nu er de jo kommet i butikkerne og jeg tænkte derfor at det kunne være hyggeligt at lave sammen. Celina syntes det var så sjovt og er meget stolt af det færdige græskar som nu står på altanen med lys i. Bliver hyggeligt når der bliver mørkt, hvor vi rigtigt kan se hvor fin han er.

Det er så hyggeligt at lave ting med Celina nu når hun er blevet så stor. Men syntes nu også min lille pige er blevet så stor efter hun er startet i basis dagpleje. Hun har taget et kæmpe skridt på flere områder. Kan nu være væk fra mor, sproget er blevet endnu bedre og hun sover der. Men hvor er man som mor, pave stolt af ens datter. Har i denne indkøring periode, til basis dagplejen, mange gange tænkt på alt det vi har været i gennem med Celina og til hvor vi er idag, bliver helt rørt ved tanken og er den lykkeligste i hele verden for at have hende i mit liv.
1 kommentar:

  1. Sikke en sød og koncentreret lille (stor) pige... Og sikke en fin græskarlygte. Det er bare så hyggeligt med efterår og alle de flotte orange farver. Elsker det...
    Kh Eline

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..