Har du læse Keiki..

26. oktober 2012

Jeg læste lige her, om det nye online magasin Keiki, det måtte jeg da fluks igang med at læse. Jeg har lidt en svaghed for de forskellige blade. Dette er gratis og online, hvem kan ikke lide dette? -det tiltalte mig meget også er det på hele 90 sider.

Katrine Roug Kristensen er stifteren af bladet. Det har været en ide hun har gået og hygget sig med, for at gøre det let tilgængeligt for os travle børnefamilier at følge med i den nyeste trend til vores børn.
Du kan læse mere om magasinet her hos Fashion Forum.

Magasinet er meget overskueligt og inddelt rigtig godt efter min mening, når der er noget du bare må vide hvor er fra, klikker man på det og man hopper direkte ind på hjemmesiden hvor dette produkt kan købes.

Jeg kan da ikke vente til næste nummer udkommer den 21 november.
Du kan tilmelde dig deres nyheds brev HER