Lilla tæppe...

1. oktober 2012

I weekenden kunne jeg med store glæde give nogle af vores venner dette tæppe til deres skønne datter. Det skal både bruges som sengetæppe men helt sikkert også et tæppe hun kan putte sig under og holde sig varm. Håber tæppet kommer til at give mange hyggeligt stunder. Tæppet er i forskellige lilla, gammelrosa og småblomstret stof på bagsiden er der lækker fleece så det er dejligt varmt. (Kunne du tænke dig sådan et tæppe så er du velkommen til at sende mig en mail)


4 kommentarer:

  1. Hvor er det blevet fint. Du er altså ret ferm til det der patchwork.

    SvarSlet
  2. Super fin tæppe! Er vild med du bruger ensfarvet også, for et roligere indtryk :-)

    SvarSlet
  3. Det er blevet virkelig flot, gode farver!

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..