Hygge i det Jyske...

18. oktober 2012

Celina og jeg er i jylland nogle dage hos mormor og morfar, hvor er det skønt. Hver gang jeg er hjemme i det jyske, kan jeg virkelig mærke endnu mere hvor meget jeg savner at være her. Men nu er det tilbage til Kbh igen imorgen.

Celina er virkelig i sit es og hygger sig rigtig meget. Nyder at få set familien og idag har vi besøgt min kusine og hendes søn Emil.

Mormor tog tidligt fri idag, vi kørte derfor i skoven, sikke hyggeligt det var at være i skoven og Celina fik samlet det meste af skovbunden med hjem. Vi så en lille frø på vejen ned til bilen, "kaj kaj" siger Celina. Inden vi kører mod København igen skal vi en tur forbi farmor og sige hej.


Sidste weekend havde vi en hyggelig eftermiddag hos Bedste og Per. Celina var så heldig at Bedste havde lavet et par skønne ting til hende. Vi er så glade for de skønne hjemmestrikkede ting fra Bedste.
Vi glæder os meget til at få brugt disse skønne ting..Der arbejdes stadig på mange kreative projekter og vil vise jer mere om dem en af dagene. Håber i har en skøn efterårsferie allesammen.


1 kommentar:

  1. Hej
    Så lige du følger mig på insta og så måtte jeg forbi bloggen og det ser spændende ud. Og så endda en blogger fra København, de mangler på min liste! Glæder mig til at følge din blog.
    Hav en dejlig aften
    Kh Anne-Sofie

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..